Liity jäseneksi

MENNEITÄ NÄYTELMIÄ

Mies joka ei osannut sanoa ei 

Raision Teatteri - Mies joka ei osannut sanoa eiKirjoittanut: Jussi Kylätasku
Dramatisointi: Erkki Teittinen
Ohjaus ja sovitus: Jaakko Kuusi

Raision teatteri palaa tänä kesänä nostalgisesti 1970-luvulle. Kesäisessä Krookilassa katsojat temmataan keskelle herkullisia väärinkäsityksiä ja väkevää rakkauden kaipuuta. Mies joka ei osannut sanoa ei on hersyvä komedia Aimosta, joka tuttuja ja tuntemattomia auttaessaan ajautuu "Buster Keaton"-maisesti yhä syvemmälle ja syvemmälle kommellusten suohon.

Aimo palaa Amerikasta kotikulmilleen Kivimäkeen saatuaan viran seurakunnasta avioliittoneuvojana. Paluumuuttaja saapuu keskelle kiistaa Kivimäen tulevaisuudesta. Aimon vanha lapsuuden ystävä kauppias Kake ajaa Kivimäen puutalojen purkamista uusien betonitalojen ja kauppakeskuksen tieltä. Ompelija Milla johtaa taistelua Kivimäen puutalojen puolesta. Pian on joviaali ja ujo Aimo kirjoittanut nimensä molempien leirien adresseihin ja hankkinut aiheettomasti maineen hurjana naistenmiehenä.

Miten Aimo selvittää sekä omat että ystäviensä rakkaushuolet? Kuinka käy Millan? Pelastaako Aimon neuvot housuttoman Kaken avioliiton? Entä kuinka käy Kivimäen puskutraktorien piirityksessä? Esityksessä mukana mm. tämän komediaklassikon kuuluisa kohtaus, kuinka Aimo pelastautuu lemmenkipeän poliisin käsiraudoista.

Näytelmä pohjautuu Risto Jarvan samannimiseen, lämminhenkiseen menestyselokuvaan.

Meillä voit maksaa Smartum palvelusetelillä

Varaa lippu näytökseen

Raision Teatteri ry.
info ( at ) raisionteatteri.net